Hedefe Yönelik Zihin Haritaları Eğitimi Semineri

Yüksekokulumuz Bilgisayar Teknolojileri Bölümü ile Teknoloji Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü işbirliği  ve Aythink Gelişim Şirketinin katkıları ile "Hedefe Yönelik Zihin Haritaları Eğitimi" semineri 22 Kasım 2017 Çarşamba günü geniş öğrenci katılımı ile Teknoloji Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilmiştir.

Seminerde şirket kurucusu Aykut Açkalmaz konu ile ilgili bilgilerini paylaşırken,  Türkiye Hafıza Şampiyonu Psikolog Mücahit Aköz'ün hafızalardan silinmeyecek gösterisi büyük ilgi çekti.

Seminer sonunda 10 talihli öğrenciye kura ile 15 Aralık 2017 Cuma günü yapılacak Workshop'a katılım yolu açılmış oldu.

Bu sayfa Computer Programming tarafından en son 16.04.2018 15:52:51 tarihinde güncellenmiştir.