Bitirme Projesi (2015-2016) Dersinde Yapılması Gereken İşlemler

Bitirme projesi dersi alan öğrencilerimiz 16 şubat salı gününe kadar Bitirme Projesi Yürütme Kılavuzunda yer alan Bitirme Projesi Kabul ve Onay Formunu doldurup Proje Danışman hocasına imzalatıp teslim etmeleri gerekmektedir. Hala proje almamış olan öğrencilerimiz de en kısa sürede Öğr. Gör. Murat TOPAL (murat.topal@marmara.edu.tr) hocamız ile bağlantıya geçip projelerini almaları ve 16 Şubat tarihine kadar ilgili formu Proje Danışman hocasına imzalatıp teslim etmeleri gerekmektedir. *(Şehir dışında olan öğrencilerimiz bu işlemi kargo yoluyla da yapabilir)

Diğer Önemli Tarihler; 26.03.2016 - 03.04.2016 tarihleri arasında Bitirme Projesi Ara Rapor Teslimi ve Proje Danışman Hocanıza Sunum, Vize ve Final Haftaları arasında Proje Danışman hocanız ile en az 2 kez (Uzaktan eğitim Öğrencileri 1 kez) proje ile ilgili görüşme 20.05.2016 son tarihli Bitirme Projesi Raporunun Teslimi (Bu Rapor Bitirme Projesi Yürütme Kılavuzuna göre hazırlanacak)

Proje Listesi Görüntülemek için Tıklayınız

Bitirme Projesi Yürütme Kılavuzu

NOT: Konu Bir kez Seçilebilir. Seçmek istediğiniz konuyu murat.topal@marmara.edu.tr adresine konu ismi , numarası ve öğrenci isimleri ile gönderiniz.