TBMYO BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ STAJ EVRAKLARI TESLİM DUYURUSU

1. Staj ücreti alan öğrenciler, Staj Ücretlerine İşsizlik Fonu Katkısı Bilgi Formunu (Form 6 ) Islak imzalı ve onaylı olarak ve ücret aldığını belirten Banka Dekontu (ASLI)  1 Eylül 2023’e kadar Bölüm Başkanlıklarına veya nöbetçi öğretim elemanına teslim edebilirler.  (Öğrenci Adı soyadı, TC numarası, Staj ücreti ve hangi aya ait olduğu mutlaka banka dekontu üzerinde belirtilmelidir.)

1. Stajını tamamlayan öğrenciler, “Zorunlu Staj Sicil Onay Formu” (Form 3) Islak imzalı ve onaylı olarak ve “Staj Defteri” ni spiral ciltlenmiş olarak 25 Eylül 2023 -- 13 Ekim 2023 tarihleri arasında  Bölüm Başkanlığına veya nöbetçi öğretim elemanına  teslim edeceklerdir.

1. SADECE mezun durumda olup stajlarını tamamlayan öğrenciler 25 Eylül 2023 tarihinden önce 2.maddede belirtilen evraklarını bölüm başkanlığın veya nöbetçi öğretim elemanına teslim edebilirler.

1. Bölüm staj komisyonu tarafından değerlendirilen “Zorunlu Staj Uygulaması” sonuçları 27 EKİM 2023 tarihinde bölümlerin web sayfasında http://tbmyo.marmara.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Değerlendirme sonuçlarına yapılacak itirazlar için, ilan tarihinden itibaren bir hafta içinde Bölüm Başkanlığına yazılı olarak müracaat edilmelidir. (Son müracaat tarihi 3 KASIM 2023)

1. Staj evraklarını elden teslim etmeyen/edemeyen öğrencilerin uğrayabilecekleri (evrakların teslim edilmemesi, eksik evrak teslimi, evrak içindeki bilgilerin eksikliği, geç evrak teslimi gibi) mağduriyetlerden kendileri sorumlu olacaklardır.

Not:  Ağustos, Eylül ayı içinde ve mesai saatleri dahilinde her gün en az bir bölüm öğretim elemanımız okulumuzda bulunmaktadır.